eerste stap

Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Veranderen is hard werken

Coaching is een effectieve vorm van begeleiding van persoonlijke groei, professionele ontwikkeling en teamontwikkeling. Het is een investering in jezelf, jouw medewerkers of je organisatie waar je veel profijt van kan hebben. Maar veranderen is ook hard werken. Het vraagt inzet, lef en doorzettingsvermogen van jouzelf of jouw medewerkers. Het gaat om jou, jij staat centraal, jij bepaalt de richting en snelheid van veranderen. De coach helpt je daarbij, door je díe begeleiding te geven die in jouw specifieke situatie het best passend is.


Coaching voor jezelf

Zo kort als mogelijk, zo lang als nodig

Samen met een loopbaancoach of personal coach van MindZ werk je doelgericht aan de door jou gewenste verandering in je werk of privésituatie. Geen eindeloze en ellenlange sessies, maar effectieve en resultaatgerichte coachtrajecten. Ieder mens is uniek, dus inhoudelijk is ieder coachtraject maatwerk. Het wordt afgestemd op jou, jouw specifieke situatie en jouw doelstellingen.

MindZ Coaching & Loopbaanbegeleiding werkt met drie voordelige individuele coachtrajecten voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling:

  • Inzicht en bewustwording
  • Intensief en doelgericht
  • Inspiratie en ontwikkeling

Samen met de coach bepaal je tijdens het gratis kennismakingsgesprek welk coachtraject het beste past.


Coaching voor medewerkers, managers en teams

Effectiever gedrag, betere samenwerking en meer werkplezier

Voor individuele coaching van medewerkers en leidinggevenden werkt MindZ met twee resultaatgerichte coachtrajecten voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

  • Haal het optimale uit jezelf
  • Motiveren en inpireren

Bij het coachen van teams en organisaties wordt doelgericht aan de gewenste verandering gewerkt. Niet ieder (half)jaar weer iets heel anders met je team doen ‘omdat het tijd wordt dat we weer een keer bij elkaar gaan zitten’. Maar op een inspirerende, resultaatgerichte en energiegévende manier werken aan het verbeteren van de prestaties van het team en de individuele teamleden. Met als resultaat:

  • Effectiever gedrag
  • Betere samenwerking
  • Meer werkplezier

Tijdens een oriënterend gesprek bespreek je jouw situatie, wensen en doelstellingen met de coach. Hierna ontvang je een voorstel op maat.


Coaching bij stress en burn-out

Werken aan herstel: eerst fysiek en daarna mentaal.

Bij het begeleiden van mensen met klachten op het gebied van stress, werkdruk, overspanning en burn-out werkt MindZ Coaching met de CSR® methode.

Samen met een CSR erkende stress & burn-out coach werk je stap voor stap aan je herstel; eerst fysiek en daarna mentaal. Met als doel om duurzaam te herstellen en een juiste balans tussen inspanning en ontspanning te (her)vinden. Met als resultaat dat je zowel op je werk als in je privéleven weer lekker kunt functioneren.

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek vertelt de coach je graag meer over coaching bij stress en burn-out.


Tests en vragenlijsten

MindZ Coaching & Loopbaanbegeleiding is gecertificeerd om de volgende professionele vragenlijsten te gebruiken:

  • MBTI®
  • Energy Drives®

Bij individuele coaching of bij teamontwikkeling kan de persoonlijkheidsvragenlijst van MBTI of de drijfverenscan van Energy Drives worden ingezet op het moment dit voor jou of jouw organisatie iets toevoegt aan het resultaat van de coaching of training.


Online coaching

Efficiënt en bewezen effectief!

Online coaching (of: e-coaching) kan ingezet worden als onderdeel van een coachtraject. Ter ondersteuning of in navolging van een 1-op-1 gesprek of teamsessie. Denk bijvoorbeeld aan het online maken van opdrachten, contact over gewenste resultaten en vorderingen, en feedback van de coach op opdrachten en plannen.

MindZ Coaching & Loopbaanbegeleiding maakt voor online coaching gebruik van een professionele, gebruikersvriendelijke en uiteraard goed beveiligde tool.


Wil jij jezelf of jouw organisatie door MindZ laten coachen?

Spreekt de werkwijze van MindZ Coaching & Loopbaanbegeleiding je aan en wil je weten of er een klik is tussen jou en de coach? Aarzel dan niet en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gratis kennismaking