Tests en vragenlijsten

Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Vergoeding of subsidie voor coaching, ontwikkeling en scholing

Coaching: een investering in jezelf of in je organisatie.


Voor iedereen: gratis Ontwikkeladvies

Kosteloos ontwikkeltraject voor werkenden en werkzoekenden

De gratis ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door. Het doel van NL Leert Door is om de gevolgen van de crisis te helpen verzachten door mensen te ondersteunen om zich te (her)oriënteren op hun actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf begin augustus 2020 kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur

Lees meer over het GRATIS Ontwikkeladvies


Voor MKB bedrijven: de MKB SLIM subsidie

Subsidie voor leren en ontwikkelen in het MKB

Sinds maart 2020 kunnen MKB bedrijven bij de Rijksoverheid subsidie aanvragen voor allerlei initiatieven gericht op leren en ontwikkelen. Met deze stimuleringsregeling wil de overheid bereiken dat het ook binnen het MKB gebruikelijk wordt dat medewerkers hun kennis en vaardigheden up to date houden tijdens hun werkende leven. 

Lees meer over de MKB SLIM subsidie


Voor bibliotheekmedewerkers: Ontwikkelcheque

Als bibliotheekmedewerker kun je een ‘Ontwikkelcheque’ ter waarde van €600 aanvragen bij BibliotheekWerk.

De Ontwikkelcheque stimuleert bibliotheekmedewerkers zich te oriënteren op hun persoonlijke en professionele ontwikkeling met behulp van een coach. Samen met een gecertificeerde coach bespreek je waar je nu staat in je carrière, hoe je de toekomst voor je ziet en wat je daarvoor nodig hebt. Denk aan loopbaanontwikkeling en scholing, maar ook aan werkplezier, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en een gezonde balans in werk en privé.

De Ontwikkelcheque van maximaal 600 euro inclusief BTW is een bijdrage aan de kosten van jouw coachgesprekken.

Je kunt tot 1 juli 2021 een ontwikkelcheque aanvragen. De aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Wacht dus niet te lang met je aanvraag. Er zijn 250 ontwikkelcheques beschikbaar. 

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie en aanvragen >>


Wil je weten wat MindZ voor jou of jouw organisatie kan betekenen?

Spreekt de werkwijze van MindZ Coaching & Training je aan en wil je weten of er een klik is tussen jou en de coach of trainer? Aarzel dan niet en neem contact op voor een oriënterend gesprek om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen