Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Referenties

Gemiddelde klantbeoordeling 8,9
Effectiviteit van het coachtraject 8,6
Inhoud van het coachtraject 8,5
Organisatie van het coachtraject 9,3
Begeleiding door de coach  9,2
Expertise van de coach  9,0
Tevredenheid over coachtraject  9,1

(bron: Klantevaluaties 2015 – heden)

Gemiddelde klantbeoordeling: 8,9

Ik ben via mijn werkgever doorgestuurd naar MindZ Coaching.

Vanaf het eerste moment heb ik een goede klik gehad met Mariet en daardoor is dit coachingstraject ook zo succesvol geweest denk ik. Mariet wist mij zo te coachen dat ik gewoon anders ben gaan denken over bepaalde dingen. Belangrijke dingen die niet meer zo op de voorgrond waren zijn nu teruggekomen en daar ben ik erg blij mee. Een mooi voorbeeld vind ik nog steeds dat ik belangrijke waarden voor mijn privé leven moest bepalen en vervolgens voor mijn werk. Werk en privé is niet hetzelfde en dat besefte ik maar weer eens extra op dat moment. Waarden die ik belangrijk vind in mijn privé leven of waar ik zelf voor sta hoef ik niet perse te ervaren in mijn werk. Dat was een leuk moment en ik vind dat de coach daar een groot aandeel in speelt door bv. de volgorde van de opdrachten etc..

Ik vind het coachingstraject met recht een eye-opener.. en ik ben blij en dankbaar dat ik dit heb mogen doen. Een belangrijke stap in mijn privé leven, werk en mijn toekomst.

Z.N. – coachtraject ‘Haal het optimale uit jezelf’

Ik was al een poosje ontevreden met mijn werk, twijfelde of ik iets anders moest gaan doen. Wist ook niet goed wat ik kan buiten het lesgeven in het VO. Toevallig kreeg ik de info over het gesubsidieerde coachingstraject. Ik heb gewoon de meest handige coach (dichtbij en met onderwijs-specialisatie) uitgekozen.

Ik heb bereikt dat ik meer inzicht heb gekregen in mijn wensen, mogelijkheden en valkuilen. Ik heb geleerd dat ik niet te eenkennig moet zijn als ik iets wil bereiken (uit mn comfortzone dus). Ik voel me gestimuleerd om actief te gaan solliciteren. Ik heb mijzelf tijdens het traject beter in de markt gezet.

Inmiddels heb ik meerdere sollicitaties uitstaan, ben 2x afgewezen en heb donderdag mijn eerste sollicitatiegesprek. Ben heel benieuwd!

Verder wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de prettige en professionele begeleiding.

Anoniem – Ontwikkeladvies 45+

Vanaf het eerste moment voelde ik me begrepen door Mariët en voelde ik me gesteund met het handelen en denken door mijzelf. Het was voor mij een extra, objectieve steun in de rug!

Anoniem – loopbaancoaching

Ik heb het coachtraject van Mariët Mulder als zeer positief ervaren.

Ik had behoefte aan een coaching om een plan te maken voor mezelf hoe de laatste 15 jaren van mijn werkzame leven in te vullen. Via Internet heb ik gezocht naar een coach en zo ben ik bij Mariët Mulder van MindZ Coaching terecht gekomen. Na een eerste kennismaking om te bepalen wat mijn doelen waren en of Mariët de juiste persoon hiervoor was zijn we gestart. Ik heb de gesprekken met Mariët heel zinvol ervaren. We hebben samen de mogelijkheden en wensen besproken en wat realistisch en haalbaar zou zijn.

Mijn doel was om een toekomstplan te hebben en daar naar toe te werken. Door het coachingstraject ben ik in beweging gekomen, een keuze gemaakt welke opleiding ik ga doen en een praktische invulling te geven aan mijn ontwikkeling voor de toekomst.

Mariët heeft een oprechte belangstelling en gaat in de gesprekken stevig door zodat je gedwongen wordt om goed na te denken over wat voor jou realistische mogelijkheden zijn.

Sonja – coachtraject ‘Inspiratie en Ontwikkeling’

Mijn doel was om een professioneel klankbord te hebben. En dat doel is 100% bereikt.

Ook het krijgen van een andere invalshoek/ander inzicht werkte verhelderend.

Peggy – managementcoaching

Ik heb het als super ervaren.

De zorgzaamheid en liefde die je voor je vak hebt is top. Ik voelde me echt op me gemak en dat heb je ook wel gemerkt. Je advies en luisterend oor waren voor mij echt heel belangrijk en erg fijn. Ik zou je zo aan iedereen willen adviseren. Het heeft mij gelopen met wat ik al wist en waar ik nu sta. Vond het super om te lezen wat ik wel en niet leuk vond en wat mijn interesses zijn en wie ik ben.

Nogmaals dank je wel nog steeds heel blij mee.

Christie – coachtraject ‘Inspiratie en Ontwikkeling’

Ik heb bij MindZ 5 maanden een traject gevolgd nadat ik met mijn loopbaan in de sleur zat. Binnen 3 maanden heb ik samen met Mariët een plan uitgestippeld en mijn persoonlijke kwaliteiten & achterliggende motivatieproblemen stapsgewijs onderzocht en stukje bij beetje getackeld. Inmiddels 5 maanden verder voel ik mij persoonlijk een stuk scherper, met een beter inzicht op mijn motivatie en heb ik inmiddels ook een passende baan gevonden.

Het werken met Mariët vond ik zeer prettig, de opbouw en structuur van de meetings was gestructuurd maar werd ook aangepast als ik het meer nodig vond om meer persoonlijkere onderwerpen te bespreken. Daarnaast was ze ook flexibel als ik mijn afspraak wou verzetten (en zelfs toen ik hem een keer vergeten was).

Daarnaast blijft Mariët via het berichtenplatform de komende maanden met mij in contact en zou ik het serieus overwegen om nogmaals een traject te lopen mocht ik het nodig vinden om mezelf op professioneel vlak nog verder te ontwikkelen.

Nick – coachtraject ‘Intensief en doelgericht’

Mooi product, mooie online aanbieding en mooie rapportage! Prima hulpmiddel in coachingtrajecten.

Over vragenlijst Bevlogenheid

Vragenlijst Bevlogenheid