over mariet mulder

Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

De vrouw achter MindZ – Mariet Mulder


coach Mariet Mulder

Mariet Mulder (1971) woont in Grootebroek, is getrouwd en moeder van een dochter (20) en een zoon (18).

Zij heeft een jarenlange ervaring in verschillende functies op gebied van mens en werk, zowel als zelfstandig coach, trainer en loopbaanbegeleider als in loondienst. In totaal werkte ze ruim 25 jaar in het bedrijfsleven in diverse (verander)managementfuncties.

Naast haar werk heeft ze Toegepaste Psychologie gestudeerd, met als specialisatie Coaching. Na de studie te hebben afgerond, aangevuld met diverse andere coach- en trainersopleidingen, startte Mariet haar eigen onderneming MindZ Coaching & Loopbaanbegeleiding.

Naast coach en trainer bij MindZ is Mariet partnercoach van CSR Centrum | stress & burn-out coaching. Met de CSR-methode worden mensen met stressklachten begeleid vanuit een psycho-fysiologische benadering. Omdat ze daarmee beter herstellen van stress, overspanning en burn-out: eerst fysiek en daarna mentaal.

Ook is zij aangesloten bij Agathon Coaching en Loopbaanadvies, een netwerkbedrijf van erkende coaches en adviseurs. Mariet verzorgt voor Agathon trajecten gericht op outplacement, loopbaanbegeleiding, personal coaching, teamcoaching, UWV WerkFit en re-integratie. Zij doet dit in haar eigen praktijkruimte in Grootebroek, of op locatie elders in Noord-Holland.

Ik help je je doelen te bereiken

“Ik help vooral dertigers, veertigers en vijftigers die zijn vastgelopen in het werk of op privégebied. Mijn stijl is inlevend, doortastend, confronterend en waar nodig luchtig en relativerend. Ik zal je als coach uitdagen, stimuleren en ondersteunen bij het bepalen van je doelen, het maken van keuzes en het in gang zetten van een verandering. En we zullen ook zeker een plan maken hoe je dit kunt vasthouden. Door met veel energie mijn kennis en ervaring in te zetten, werken we samen aan jouw persoonlijke groei of professionele ontwikkeling. Een voorwaarde is dat je gemotiveerd bent om dingen anders te gaan doen en om stappen te maken. Liever enkele effectieve coachsessies en dan klaar zijn, dan een eindeloos aantal gesprekken.”

Ook teams en organisaties zijn bij Mariet in goede handen. Haar jarenlange ervaring in leidinggevende functies in het bedrijfsleven zorgen voor een brede basis. “Ik haal veel voldoening en plezier uit het werken met teams. Niet oppervlakkig, maar echt met elkaar de diepte in. Elkaar als persoon beter leren kennen, inzicht krijgen in ieders voorkeuren en drijfveren, meer begrip krijgen voor verschillen. En dan samen werken aan een betere samenwerking en meer werkplezier. De energie die ik hierbij zelf ervaar, wil ik graag overbrengen op de medewerkers en leidinggevenden.”


Kennismaken met Mariet?

Spreekt de werkwijze van MindZ Coaching & Loopbaanbegeleiding je aan en wil je weten of er een klik is tussen jou en de coach? Aarzel dan niet en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gratis kennismaking


Waarom MindZ?
mindset_noun

MindZ is afgeleid van ‘mindset’. “Het intrigeert mij dat een andere manier van naar de wereld en gebeurtenissen om je heen kijken invloed kan hebben op jouw eigen welzijn. Oftewel, dat je zelf in de hand hebt hoe je naar dingen kijkt, hoe je hier over denkt en wat je er mee doet.”

Anders kijken, anders denken, anders doen. “Dat is mijn uitgangspunt en jouw uitdaging. Zowel bij één-op-één gesprekken als bij coaching van teams.”