Ontwikkeladvies 45+

Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Gratis Training Ontwikkeladvies voor (HR) managers

Dankzij een subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid komt iedere werkende van 45 jaar en ouder in aanmerking voor een gratis Ontwikkeladvies door een professionele loopbaanadviseur.

Maar hoe ga je als organisatie of als (HR) manager om met de uitkomsten van het Ontwikkeladvies? En wat houdt het Ontwikkeladvies eigenlijk precies in? Welke medewerkers zou ik hier gebruik van willen laten maken? En hoe regel ik dit?

Op deze en vele andere vragen wordt antwoord gegeven in de (gratis!) Training Ontwikkeladvies voor (HR) managers.

Meer weten?

De regeling loopt tot 11 januari 2020.

Neem de regie in eigen handen

Het doel van het Ontwikkeladvies is om mensen te stimuleren om de regie over hun loopbaan in eigen handen te nemen. 

De subsidieregeling is opengesteld voor alle mensen van 45 jaar en ouder, die gemiddeld minimaal 12 uur per week werken (in loondienst of als zelfstandig ondernemer).

Gratis training voor leidinggevenden

Voor organisaties bestaat binnen deze subsidieregeling de mogelijkheid om een gratis training Ontwikkeladvies voor leidinggevenden te laten verzorgen door MindZ Coaching & Training. Deze training van een dagdeel (of twee sessies van twee uur) zorgt ervoor dat leidinggevenden of (HR) managers adequaat leren omgaan met (de uitkomsten van) het Ontwikkeladvies van hun medewerkers.

De training wordt betaald uit een tijdelijke subsidieregeling vanuit de Rijksoverheid. De hiervoor beschikbare subsidie van € 900,- per training wordt aangevraagd door de begeleidende trainer van MindZ Coaching & Training. Deze subsidie dekt de kosten van de training Ontwikkeladvies. De eventuele kosten van de trainingslocatie en catering komen voor kosten van de organisatie zelf.

Meer weten?


Menu Title