Ontwikkeladvies 45+

Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Gratis Ontwikkeladvies 45+ voor werkenden

Dankzij een subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid komt iedere werkende van 45 jaar en ouder in aanmerking voor een gratis Ontwikkeladvies door een professionele loopbaanadviseur. Het is een mooie kans voor werkende vijfenveertigplussers om bewust na te denken over de (werk)toekomst.

Meer weten?

De regeling loopt tot 11 januari 2020.

Neem de regie in eigen handen

Het doel van het Ontwikkeladvies is om mensen te stimuleren om de regie over hun loopbaan in eigen handen te nemen. 

De subsidieregeling is opengesteld voor alle mensen van 45 jaar en ouder, die gemiddeld minimaal 12 uur per week werken (in loondienst of als zelfstandig ondernemer).

Met de stijgende AOW-leeftijd kan het best een uitdaging zijn om fit, vitaal én met plezier te kunnen blijven werken tot aan je pensioen. Met het Ontwikkeladvies ga je hier met hulp van een professionele loopbaancoach bewust over nadenken. Je krijgt inzichten in wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Het geeft je handvatten om de regie over je loopbaan en je professionele ontwikkeling te nemen. Het resultaat is een persoonlijk ontwikkelplan waarin je beschrijft welke acties je gaat ondernemen om je mogelijkheden te vergroten om fit en met plezier aan het werk te blijven tot je pensioenleeftijd.

Het Ontwikkeladvies wordt betaald uit een tijdelijke subsidieregeling vanuit de Rijksoverheid. De hiervoor beschikbare subsidie van € 600,- per coachtraject wordt aangevraagd door de begeleidende loopbaanadviseur van MindZ Coaching & Training. Deze subsidie dekt de volledige kosten van het Ontwikkeladvies. Je hoeft hiervoor dus zelf niets te regelen en niets te betalen.

Meer weten?


Menu Title