Ontwikkeladvies 45+

Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Ontwikkeladvies 45+

GRATIS Ontwikkeladvies

Iedere werkende van 45 jaar en ouder komt in aanmerking voor een gratis Ontwikkeladvies door een professionele loopbaanadviseur.

Voor alle beroepsgroepen, inclusief ZZP-ers

Neem de regie in eigen handen

Het Ontwikkeladvies is een tijdelijke Subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor werkende vijfenveertigplussers.

Het doel van het Ontwikkeladvies is om mensen te stimuleren om de regie over hun loopbaan in eigen handen te nemen. 

De regeling loopt tot 11 januari 2020.


Individueel Ontwikkeladvies voor werkenden

De subsidieregeling voor een gratis Ontwikkeladvies is opengesteld voor alle mensen van 45 jaar en ouder, die gemiddeld minimaal 12 uur per week werken (in loondienst of als zelfstandig ondernemer).

De hiervoor beschikbare subsidie van € 600,- per coachtraject wordt aangevraagd door de begeleidende loopbaanadviseur van MindZ Coaching & Training. Deze subsidie dekt de volledige kosten van het Ontwikkeladvies.

Intakegesprek plannen

Brochure downloaden


Training Ontwikkeladvies voor leidinggevenden

Voor organisaties bestaat de mogelijkheid om een gratis training Ontwikkeladvies voor leidinggevenden te laten verzorgen door MindZ Coaching & Training. Deze training van een dagdeel (of twee sessies van twee uur) zorgt ervoor dat leidinggevenden adequaat leren omgaan met (de uitkomsten van) het Ontwikkeladvies van hun medewerkers. 

De hiervoor beschikbare subsidie van € 900,- per training wordt aangevraagd door de begeleidende trainer van MindZ Coaching & Training. Deze subsidie dekt de kosten van de training Ontwikkeladvies. De eventuele kosten van de trainingslocatie en catering komen voor kosten van de organisatie zelf.

Contact opnemen

Brochure downloaden

Menu Title