Tests en vragenlijsten

Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Inzichtgevende professionele vragenlijsten

MindZ Coaching & Training heeft de benodigde certificeringen en licenties voor de persoonlijkheidsvragenlijst van MBTI® en de drijfverenscan Energy Drives®. Professionele online vragenlijsten met inzichtgevende rapporten die bij uitstek toegevoegde waarde hebben in coachtrajecten voor persoonlijke ontwikkeling, bij loopbaanvraagstukken en in teamsessies binnen organisaties.


MBTI

De wereldberoemde MBTI® – de Myers Briggs Type Indicator – is een online vragenlijst die iemands persoonlijke voorkeuren in kaart brengt.

Het geeft op een positieve manier inzicht in jezelf en in anderen. Na vijftig jaar is MBTI® nog altijd het meest gebruikte instrument voor het begrijpen van persoonlijke verschillen.

De MBTI® helpt je om meer over jezelf te weten te komen en inzicht te krijgen in waar je energie van krijgt en waar je je comfortabel bij voelt. In teams helpt MBTI® om belangrijke verschillen tussen mensen te waarderen en inzicht te krijgen in hoe de verschillende typen complementair kunnen samenwerken.

Energy Drives

De Energy Drives® scan is een online vragenlijst die inzicht geeft in de drijfveren van mensen, teams en organisaties.

Aan de hand van vragen over je diepste drijfveren – waar krijg ik energie van, en waar loop ik op leeg – ontstaat een beeld van wat je écht wilt. Doe ik wat ik wil en wil ik wat ik doe?

Het Energy Drives® profiel geeft tal van aanknopingspunten voor persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Een beter begrip van drijfveren helpt om beter te communiceren, beter samen te werken en optimaal te presteren. Een inzichtgevend hulpmiddel om bevlogenheid bij mensen of energie en werkplezier in organisaties te creëren.

energy drives logo


Wil je weten wat MindZ voor jou of jouw organisatie kan betekenen?

Spreekt de werkwijze van MindZ Coaching & Training je aan en wil je weten of er een klik is tussen jou en de coach of trainer? Aarzel dan niet en neem contact op voor een oriënterend gesprek om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Menu Title