Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Hoera, het is lente!

21 maart 2021 • Berichten

Nu krijg ik ‘vanzelf’ weer energie! Of toch niet?

energie

Veel mensen krijgen ‘vanzelf’ weer energie en worden vrolijker als de lente begint. Wat heerlijk als dit bij jou ook zo werkt. Geniet ervan! En, wees dankbaar hiervoor. Want dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Sommige mensen kunnen wel wat hulp gebruiken om weer meer plezier en energie te krijgen. Of om een betere balans tussen werk en privé te vinden. Want hoe leuk, inspirerend en belangrijk je werk ook is, het leven is meer dan werken alleen. Ook je relatie, je gezin, je familie en sociale contacten vragen tijd. Tijd om leuke dingen te doen, te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Tijd om te genieten!


Herken jij jezelf in deze uitspraken?

Ik ben altijd moe en heb weinig energie. Ik heb geen fut meer om leuke dingen te doen. Ik ben snel geïrriteerd. Ik krijg geen energie meer van mijn werk. Ik heb geen plezier meer in mijn werk. Ik wil beter leren omgaan met de druk en stress die mijn werk en privéleven me opleveren. Ik trek het niet meer. Ik ben bang dat ik een burn-out krijg.

Een korte periode van stress is niet direct ongezond, maar als de spanning te lang aanhoudt kan het inderdaad leiden tot een burn-out. Dus gaat deze vermoeidheid, spanning of stress bij jou niet ‘vanzelf’ over? Kom in actie en doe er iets aan!

Wees gerust, dit hoef je echt niet alleen op te lossen. Als coach help ik je hier graag bij. Hoe? Door samen vast te stellen wat de spanning veroorzaakt en wat je aan wilt pakken. Vervolgens gaan we stap voor stap werken aan het (her)vinden van een juiste balans tussen werk en privé, tussen inspanning en ontspanning. Zodat je weer energie krijgt en zowel op je werk als in je privéleven weer lekker kunt functioneren.


Elke verandering begint met de eerste stap. Zet ‘m NU!

Direct online een afspraak maken

Een eerste kennismakingsgesprek van 30 minuten is altijd gratis en vrijblijvend.