Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Creatieve coachsessie

19 februari 2019 • Berichten

Creatief bezig zijn als onderdeel van jouw coachtraject? Door een unieke samenwerking met Monique Schoenmaker van Creatieve Zaken (www.moniqueschoenmaker.nl) is dat vanaf nu mogelijk.

Wil je jouw toekomstplan visualiseren? In een creatieve coachsessie maak je onder begeleiding van Monique jouw persoonlijke ‘toekomst-mood-board’. Dit kun je daarna weer meenemen naar de coachgesprekken bij MindZ.

Heb je behoefte aan ‘rust in je hoofd’? Dan is een ontspannende tekenworkshop een mooie toevoeging aan jouw coachtraject bij MindZ. Met hulp van Monique leer je om lijn voor lijn mooie patronen te tekenen. Even uit je hoofd, op papier. Of zoals Monique het zelf zegt: een soort yoga voor je ziel.

Ik heb onlangs persoonlijk mogen ervaren dat een creatieve coachsessie bij Monique een heel waardevol resultaat oplevert, in mijn geval in de vorm van een ‘ziels-collage’. Ja, ook als je van jezelf vindt ‘dat je helemáál niet creatief bent’ sta je na afloop met iets in je hand wat écht van jou is en waar je trots op bent!


Wil je weten of een creatieve coachsessie iets voor jou is? Maak online een vrijblijvende kennismakingsafspraak!


Menu Title