coaching coach trainer

Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Individuele zakelijke coaching

Haal het optimale uit jezelf en uit je medewerkers

Wat drijft mij en waar krijg ik energie van? Wat zijn mijn kwaliteiten, talenten en interesses? Hoe zorg ik ervoor dat ik duurzaam inzetbaar blijf? Ik wil eigenlijk wat anders gaan doen, maar ik weet niet precies wat. Ik ben door een reorganisatie boventallig geworden. Ik zit in een outplacementtraject. Ik ben of word ontslagen.

Ik wil mijn performance als leidinggevende verbeteren. Ik heb behoefte aan een klankbord. Ik wil mijn medewerkers meer motiveren op hun individuele drijfveren en talenten. Ik krijg mijn afdeling of team niet in beweging. Ik mis energie, enthousiasme en werkplezier bij mijzelf of mijn medewerkers. Ik wil meer impact hebben of meer invloed uitoefenen op mijn omgeving.

Veelvoorkomende vragen en problemen waar een coach je bij kan ondersteunen. Hoe? Niet door oplossingen aan te dragen, maar door scherp en aandachtig te luisteren en vragen te stellen, of door te fungeren als klankbord en sparringpartner. Door samen vast te stellen waar je precies behoefte aan hebt en wat je wilt bereiken. Gestimuleerd door de coach formuleer je ambitieuze doelstellingen en werk je doelgericht naar het door jou gewenste resultaat. Door meer inzicht te krijgen in je persoonlijkheid en drijfveren. Door je kernkwaliteiten, talenten en interesses helder te krijgen. En door te leren hoe je je drijfveren en talenten effectief kunt inzetten in je huidige werk, bij het zoeken naar een nieuwe baan, of bij je eerste stappen als zelfstandig ondernemer. Zodat je het optimale uit jezelf haaltgroeit in jouw rol als leidinggevende en vooral met energie én plezier werkt . 


Keuze uit twee coachtrajecten voor zakelijke coaching

Voor de professionele ontwikkeling van medewerkers en managers werkt MindZ Coaching met het coachtraject  ‘Haal het optimale uit jezelf’. Dit coachtraject bestaat uit:
  • een uitgebreid intakegesprek
  • een persoonlijk plan van aanpak op maat
  • zes uur individuele coaching

Leer hoe je je kwaliteiten en talenten effectief kunt inzetten in je huidige werk, bij het zoeken naar passende nieuwe baan, of bij je eerste stappen als zelfstandig ondernemer.

Voor zowel de startende als de meer ervaren managers werkt MindZ Coaching met het coachtraject ‘Motiveren en inspireren’. Dit coachtraject bestaat uit:
  • een uitgebreid intakegesprek
  • een persoonlijk plan van aanpak op maat
  • acht uur individuele coaching

Vergroot je zelfinzicht en groei in jouw rol als leidinggevende. Krijg inzicht in jouw kwaliteiten en talenten en motiveer en inspireer jouw medewerkers op hun drijfveren en talenten.


Mogelijke aanvullingen op het coachtraject

In een coachtraject kan aanvullend gebruik worden gemaakt van de persoonlijkheidsvragenlijst van MBTI® of de drijfverenscan van Energy Drives®. Tools die niet standaard zijn en alleen ingezet worden op het moment dit iets toevoegt aan het coachtraject.

Daarnaast kunnen coachtrajecten altijd worden uitgebreid met bijvoorbeeld:

  • Extra individuele coachsessies
  • Evaluatiegesprekken met de werknemer en de werkgever
  • Deelname aan trainingen
  • Een strippenkaart voor 4 uur coaching als borging van ingezette veranderingen (‘Coach on Demand’)

Wil jij je medewerkers en managers door MindZ laten coachen?

Spreekt de werkwijze van MindZ Coaching & Loopbaanbegeleiding je aan en wil je weten of er een klik is tussen jou en de coach? Aarzel dan niet en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen


Medewerkers van deze organisaties gingen je voor

Note: Carousel will only load on frontend.