Trainingen en teamsessies

Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Inspirerende trainingen voor teamontwikkeling


Teamsessie 1 : ‘Wie zijn wij?’

Op basis van het MBTI persoonlijkheidsprofiel

Teamsessie MBTI

Deze boeiende en interactieve teamsessie van twee dagdelen draait om het inzichtelijk maken van persoonlijke voorkeuren, met als doel het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en het vergroten van wederzijds begrip en onderling vertrouwen.

Na de teamsessie van twee dagdelen beschikken de deelnemers over kennis over hun eigen MBTI voorkeuren en de voorkeuren van hun teamleden.

Dit helpt om beter samen te werken, conflicten te verminderen, communicatie te verbeteren en betere beslissingen te nemen.

Brochure downloaden

Teamsessie 2 : ‘Wat drijft ons?’

Op basis van de Energy Drives drijfverenscan

Deze inspirerende teamsessie geeft een helder beeld hoe jouw drijfveren zich verhouden ten opzichte van die van anderen. Hoe kijken jullie als collega’s naar het team, naar elkaar en hoe gebruiken jullie elkaars kracht? Waardoor komt het team in beweging en waaraan verliest het energie?

Na de teamsessie van twee dagdelen beschikken de deelnemers over kennis over hun eigen drijfveren en de drijfveren van hun team(leden).

Dit leidt tot een betere samenwerking en versterkt het teamgevoel. De effectiviteit van het team neemt toe, net als het enthousiasme om samen te werken.

Brochure downloaden


Interessante Vragen Spel ®

interessante vragen spel

Bezig zijn met een spel en tegelijkertijd leren, reflecteren, brainstormen en inspiratie opdoen? Dat kan!

Het Interessante Vragen Spel daagt uit tot reflectie en zinvolle discussie, waarbij een grote dosis enthousiasme vrijkomt. De spelers komen tot nieuwe inzichten, ideeën en inspiratie. Een spel verwijst naar de tijd waarin je spellen speelde en dus een mindset hebt die openstaat voor het leren van nieuwe dingen. Het stimuleert de creativiteit en de productiviteit.

Bij het spelen van deze spellen is het beantwoorden van de inspirerende vragen het doel, het spelen van het spel is het middel. Je bepaalt als spelers zelf welk(e) spel(len) je wilt spelen, waarbij je uit meer dan twintig verschillende onderwerpen kunt kiezen. Deze spellen hebben gemeen dat de spelers op een wezenlijk niveau contact met elkaar maken.

De spellen worden gespeeld in workshopvorm door groepen tussen de 4 en 100 deelnemers.

Brochure downloaden


Wil je weten wat MindZ voor jouw organisatie kan betekenen?

Spreekt de werkwijze van MindZ Coaching & Training je aan en wil je weten of er een klik is tussen jou en de coach of trainer? Aarzel dan niet en neem contact op voor een oriënterend gesprek om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen


Deze organisaties gingen je voor

Note: Carousel will only load on frontend.