Trainingen en teamsessies

Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Inspirerende trainingen voor teamontwikkeling


Teamsessie 1 : ‘Wie zijn wij?’

Op basis van het MBTI persoonlijkheidsprofiel

Teamsessie MBTI

Deze boeiende en interactieve teamsessie van twee dagdelen draait om het inzichtelijk maken van persoonlijke voorkeuren, met als doel het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en het vergroten van wederzijds begrip en onderling vertrouwen.

Na de teamsessie van twee dagdelen beschikken de deelnemers over kennis over hun eigen MBTI voorkeuren en de voorkeuren van hun teamleden.

Dit helpt om beter samen te werken, conflicten te verminderen, communicatie te verbeteren en betere beslissingen te nemen.

Brochure downloaden

Teamsessie 2 : ‘Wat drijft ons?’

Op basis van de Energy Drives drijfverenscan

Deze inspirerende teamsessie geeft een helder beeld hoe jouw drijfveren zich verhouden ten opzichte van die van anderen. Hoe kijken jullie als collega’s naar het team, naar elkaar en hoe gebruiken jullie elkaars kracht? Waardoor komt het team in beweging en waaraan verliest het energie?

Na de teamsessie van twee dagdelen beschikken de deelnemers over kennis over hun eigen drijfveren en de drijfveren van hun team(leden).

Dit leidt tot een betere samenwerking en versterkt het teamgevoel. De effectiviteit van het team neemt toe, net als het enthousiasme om samen te werken.

Brochure downloaden


Wil je weten wat MindZ voor jouw organisatie kan betekenen?

Spreekt de werkwijze van MindZ Coaching & Loopbaanbegeleidng je aan en wil je weten of er een klik is tussen jou en de coach? Aarzel dan niet en neem contact op voor een oriënterend gesprek om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen


Deze organisaties gingen je voor

Note: Carousel will only load on frontend.