team coaching - racende jongetjes

Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Teamontwikkeling: effectievere samenwerking, meer energie en werkplezier!

Teamcoaching

team coaching

We willen werken aan onze teamontwikkeling. De samenwerking of communicatie binnen het team loopt niet lekker. De afdeling hangt als los zand aan elkaar. De werkdruk is (te) hoog. We maken te weinig gebruik van elkaars kracht en kwaliteiten. Er heerst een gespannen sfeer op de afdeling, maar waar dat precies aan ligt is onduidelijk. We geven elkaar geen feedback, of vatten feedback op als kritiek. Het team is minder gemotiveerd of werkt met minder plezier dan voorheen.

Veelvoorkomende signalen en problemen die aangepakt moeten worden. Hoe? Voordat ik als coach of trainer in groepsverband aan de slag ga, met deze of andere vragen, start ik met individuele gesprekken. Om erachter te komen wat er binnen het team speelt en zo tot de échte kern te komen. Om vervolgens deze lastige situaties samen met het team te bespreken en te onderzoeken. Gestimuleerd door de coach of trainer werkt het team intensief samen aan begrip, verbinding en onderling vertrouwen en formuleert het team ambitieuze maar haalbare doelen. Met als resultaat een effectievere samenwerking, meer energie en werkplezier.

Afhankelijk van de vraag en probleemstelling kunnen als ondersteuning ook individuele coachgesprekken met medewerkers en leidinggevenden worden ingezet.


Veranderprogramma’s
organisatieontwikkeling

Voor programma’s op het gebied van organisatieontwikkeling of cultuur- en gedragsverandering maakt MindZ altijd een voorstel op maat. Het inspirerend en energiegévend veranderprogramma wordt afgestemd op jou, jouw specifieke organisatie en jouw wensen en doelstellingen op het gebied van:

  • Team- en organisatieontwikkeling
  • Persoonlijk leiderschap
  • Cultuur- en gedragsverandering

Partnership met Anders Presteren

Voor inspirerende en bijzondere veranderprogramma’s kan MindZ ook haar partnership met Anders Presteren inzetten. Anders Presteren (oprichter, entrepreneur, trendsetter en founder: Freek Paludanus) heeft sinds 1999 in diverse sectoren bij kritische, toonaangevende organisaties een uitzonderlijk trackrecord opgebouwd van cultuur- en gedragsveranderingstrajecten die wél zijn gelukt. Wendbaarheid en groei, via klantenthousiasme en werkplezier!


Deze klanten gingen je voor


Wil je weten wat MindZ voor jouw organisatie kan betekenen?

Spreekt de werkwijze van MindZ Coaching & Training je aan en wil je weten of er een klik is tussen jou en de coach of trainer? Aarzel dan niet en neem contact op voor een oriënterend gesprek om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen


Tests en vragenlijsten

Bij teamontwikkeling kan aanvullend gebruik worden gemaakt van professionele online tools als de persoonlijkheidsvragenlijst van MBTI® of de drijfverenscan van Energy Drives®. Tools die niet standaard zijn en alleen ingezet worden op het moment dit voor jouw organisatie iets toevoegt aan het veranderprogramma.

Menu Title