Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

NOW 2.0 Gratis Ontwikkeladvies

NL leert door : gratis online ontwikkeladvies

Deelname aan de NOW 2.0 betekent dat je als werkgever een inspanningsverplichting hebt om je werknemers te stimuleren aan bij- en omscholing te gaan doen. Als werkgevers leg je hier bij de aanvraag van de NOW 2.0 een verklaring over af.

Om werkgevers en werknemers daarbij te helpen, trekt het kabinet 50 miljoen euro uit voor het crisisprogramma NL leert door.

Als je gebruik moet maken van de NOW 2.0 regeling, kunnen jouw werknemers vanaf 6 juli 2020 kosteloos online ontwikkeladviezen en scholing volgen om zich aan te passen aan de nieuwe economische situatie. Als loopbaanadviseur help ik jouw werknemers met advies gericht op nieuwe kansen in de arbeidsmarkt.

Dit programma staat ook open voor flexwerkers en zzp’ers. 


Hoe kun je een gratis NOW 2.0 online ontwikkeladvies aanvragen?

Alle ins en outs van het gratis ontwikkeladvies zijn nog niet bekend. De verwachting is dat je vanaf half juli 2020 van de regeling gebruik kunt maken.

Heb je hulp of advies nodig? MindZ Coaching helpt je graag. In samenwerking met OntwikkeladviesCoach en Agathon Loopbaanadvies is een speciaal ‘NOW 2.0 Ontwikkeladvies‘ samengesteld. Dit online programma is gebaseerd op loopbaandiensten die al jarenlang met veel succes worden ingezet én die door klanten zeer gewaardeerd worden. 

Meer informatie over de NOW 2.0 en andere financiële regelingen kun je lezen op de website van de Rijksoverheid.


Wil je op de hoogte gehouden worden over het gratis NOW 2.0 Ontwikkeladvies?

Laat hieronder je contactgegevens achter. Zodra de regeling definitief is, nemen we direct contact met je op.

Contact opnemen