team coaching - racende jongetjes

Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Coaching voor organisaties

Grote en kleine bedrijven of organisaties kunnen bij MindZ Coaching & Loopbaanbegeleiding terecht voor individuele coaching van medewerkers en managers en voor teamontwikkeling. Bij het coachen van medewerkers, teams en organisaties wordt doelgericht aan de gewenste verandering gewerkt. Niet ieder (half)jaar weer iets heel anders met je team doen ‘omdat het tijd wordt dat we weer een keer bij elkaar gaan zitten’. Maar op een inspirerende, resultaatgerichte en energiegévende manier werken aan het structureel verbeteren van de prestaties van het team en de individuele teamleden. Met als resultaat: effectiever gedrag, betere samenwerking en meer werkplezier.


Individuele coaching: voor medewerkers en managers

Een coach helpt jou als medewerker of als manager een stap verder in jouw professionele ontwikkeling. Een loopbaancoach stimuleert jou het optimale uit jezelf te halen en een managementcoach laat jou groeien in jouw rol als leidinggevende.

Meer over Individuele coaching

Teamontwikkeling: voor afdelingen en teams

Gestimuleerd door de teamcoach werkt het team intensief samen aan begrip, verbinding en onderling vertrouwen en formuleert het ambitieuze doelen. Met als resultaat een effectievere samenwerking, meer energie en werkplezier.

Meer over Teamontwikkeling


Deze organisaties gingen je voor

Note: Carousel will only load on frontend.

Wil je weten wat MindZ voor jouw organisatie kan betekenen?

Spreekt de werkwijze van MindZ Coaching & Loopbaanbegeleiding je aan en wil je weten of er een klik is tussen jou en de coach of trainer? Aarzel dan niet en neem contact op voor een oriënterend gesprek om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen