tarieven coaching training

Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Personal coaching

Werk aan een positieve verandering in je leven

Persoonlijke coaching

possible

Ik ben op zoek naar een personal coach of life coach. Ik zit niet lekker in mijn vel. Ik ben altijd moe en heb weinig energie. Ik heb last van spanning en stress. Ik ben bang of onzeker en wil mijn zelfvertrouwen vergroten. Ik wil beter voor mijzelf opkomen. Ik wil mijn grenzen aangeven. Ik wil nee kunnen zeggen zonder me schuldig te voelen. Ik heb een jong gezin en ben mijzelf kwijtgeraakt. Ik heb een slechte werk-privé balans. Mijn baan vraagt te veel van me. Ik wil beter leren omgaan met de werkdruk en stress die mijn werk oplevert. Ik erger me steeds vaker en ben sneller geïrriteerd of boos. Ik heb geen fut meer om leuke dingen te doen. Ik ben bang dat ik een burn-out krijg.

Herkenbaar? Doe er iets aan! Hoe? Door deze lastige situaties samen met de coach te onderzoeken. Door vast te stellen waar je precies tegenaan loopt en wat je aan wilt pakken. En zo tot de échte kern te komen. Door te werken aan inzicht in jezelf. Wie ben je, wat drijft je en waar krijg je energie van. Door te leren je gevoelens en gedachten te herkennen en te uiten. Door krachtig voor jezelf op te komen. Door belemmeringen te overwinnen en patronen te doorbreken. En door gedurende het coachtraject concrete doelen te stellen. Waar sta je nu en waar wil je naartoe, en wat zijn de stappen die je daartussen moet zetten. Gestimuleerd door de coach werk je doelgericht aan een positieve verandering in je leven.

En hoe leuk, inspirerend en belangrijk je werk ook is, het leven is meer dan werken alleen. Ook je relatie, je gezin, je familie en sociale contacten vragen tijd. Tijd om leuke dingen te doen, te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Tijd om te genieten. Als er te weinig tijd overblijft voor ontspanning kan de combinatie van werk en privéleven stress opleveren. Veroorzaakt door een structureel te hoge werkdruk en problemen op het werk of thuis. Een korte periode van stress is niet direct ongezond, maar als de spanning te lang aanhoudt kan het leiden tot een burn-out. Met hulp van een personal coach kun je dit voor zijn. Hoe? Door samen vast te stellen wat de spanning veroorzaakt en wat je aan wilt pakken. Gestimuleerd door de coach werk je stap voor stap aan het (her)vinden van een juiste balans tussen werk en privéleven, tussen inspanning en ontspanning. Zodat je zowel op je werk als in je priveleven weer lekker kunt functioneren.


Keuze uit twee coachtrajecten voor persoonlijke coaching

Wil je vooral inzicht krijgen in jezelf en begrip hebben over waarom je doet zoals je doet? En ga je hierna zelfstandig aan de slag met het blijvend veranderen van je gedrag?

Kies dan voor het korte en inzichtgevende coachtraject ‘Inzicht en bewustwording’.

Dit coachtraject bestaat uit:

 • een uitgebreid intakegesprek
 • een persoonlijk plan van aanpak op maat
 • Energy Drives® drijfverenscan
 • (online) tests en vragenlijsten
 • vier individuele coachsessies
 • aanvullende online begeleiding

Wil je naast inzicht en begrip ook samen met de coach aan de slag gaan met het daadwerkelijk realiseren van een positieve verandering in je werk of leven?

Kies dan voor het meer intensieve coachtraject ‘Intensief en doelgericht’.

Dit coachtraject bestaat uit:

 • een uitgebreid intakegesprek
 • een persoonlijk plan van aanpak op maat
 • Energy Drives® drijfverenscan
 • MBTI® persoonlijkheidsvragenlijst
 • (online) tests en vragenlijsten
 • acht individuele coachsessies
 • aanvullende online begeleiding

Een eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend

Ben je op zoek naar een personal coach of life coach en wil je weten of er een klik is tussen jou en de coach? Aarzel dan niet en maak nu direct online een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

GRATIS KENNISMAKING

Menu Title