coaching tests en vragenlijsten

Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Loopbaancoaching

Haal het optimale uit jezelf

Loopbaanbegeleiding

online coachingIk ben op zoek naar loopbaancoaching. Ik heb een coach nodig voor loopbaanbegeleiding of studiekeuze. Ik wil een carrièreswitch maken. Ik wil eigenlijk wat anders gaan doen, maar ik weet niet precies wat. Ik wil een studie of opleiding gaan volgen. Wat zijn mijn kwaliteiten, talenten en interesses. Ik ben door een reorganisatie boventallig geworden. Ik zit in een outplacementtraject. Ik ben of word ontslagen. Wat drijft mij en waar krijg ik energie van. Wat is mijn droombaan.

Veelvoorkomende vragen en problemen waar een loopbaancoach je bij kan ondersteunen. Hoe? Niet door oplossingen aan te dragen, maar door scherp en aandachtig te luisteren en vragen te stellen. Door eerst samen vast te stellen waar je precies behoefte aan hebt en wat je wilt bereiken. Gestimuleerd door de coach formuleer je ambitieuze doelstellingen en werk je doelgericht naar het door jou gewenste resultaat. Door je kernkwaliteiten, talenten en interesses helder te krijgen. Door meer inzicht te krijgen in je persoonlijkheid en je drijfveren. En door te leren hoe je je kwaliteiten en talenten effectief kunt inzetten in je huidige werk, bij het zoeken naar passende studie of een nieuwe baan, of bij je eerste stappen als zelfstandig ondernemer. Zodat je het optimale uit jezelf haalt en met energie én plezier werkt en studeert.


Coachtraject voor loopbaancoaching

Voor loopbaancoaching werkt MindZ Coaching met het coachtraject ‘Inspiratie en ontwikkeling’.

Dit coachtraject bestaat uit:

  • een uitgebreid intakegesprek
  • een persoonlijk plan van aanpak op maat
  • zes individuele coachsessies

Hierin krijg je helder wat jouw kwaliteiten en talenten zijn, wat jou drijft en waar je energie van krijgt. Met als resultaat dat je een bewuste keuze kunt maken voor je loopbaan of studie.

Een eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend

Ben je op zoek naar een loopbaancoach en wil je weten of er een klik is tussen jou en de coach? Aarzel dan niet en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

GRATIS KENNISMAKING


Tests en vragenlijsten

In een coachtraject kan aanvullend gebruik worden gemaakt van professionele online tools als de persoonlijkheidsvragenlijst van MBTI® of de drijfverenscan van Energy Drives®. Tools die niet standaard zijn en alleen ingezet worden op het moment dit voor jou iets toevoegt aan het coachtraject.

Menu Title