coaching tests en vragenlijsten

Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Loopbaanbegeleiding

Haal het optimale uit jezelf

online coaching

Ik ben op zoek naar loopbaanbegeleiding. Ik heb een coach nodig voor loopbaanadvies of beroepskeuze. Ik wil een carrièreswitch maken. Ik wil eigenlijk wat anders gaan doen, maar ik weet niet precies wat. Ik wil een studie of opleiding gaan volgen. Wat zijn mijn kwaliteiten, talenten en interesses. Ik ben door een reorganisatie boventallig geworden. Ik zit in een outplacementtraject. Ik ben of word ontslagen. Wat drijft mij en waar krijg ik energie van. Wat is mijn droombaan?

Veelvoorkomende vragen en problemen waar een loopbaancoach je bij kan ondersteunen. Hoe? Niet door oplossingen aan te dragen, maar door scherp en aandachtig te luisteren en vragen te stellen. Door eerst samen vast te stellen waar je precies behoefte aan hebt en wat je wilt bereiken. Gestimuleerd door de coach formuleer je ambitieuze doelstellingen en werk je doelgericht naar het door jou gewenste resultaat. Door je kernkwaliteiten, talenten en interesses helder te krijgen. Door meer inzicht te krijgen in je persoonlijkheid en je drijfveren. En door te leren hoe je je kwaliteiten en talenten effectief kunt inzetten in je huidige werk, bij het zoeken naar een nieuwe baan, of bij je eerste stappen als zelfstandig ondernemer. Zodat je het optimale uit jezelf haalt en met energie én plezier werkt en leeft.


Coachtraject voor loopbaanbegeleiding

Voor loopbaancoaching werkt MindZ Coaching met het coachtraject ‘Inspiratie en ontwikkeling’. Dit coachtraject bestaat uit:
  • een uitgebreid intakegesprek
  • een persoonlijk plan van aanpak op maat
  • Energy Drives® drijfverenscan
  • (online) tests en vragenlijsten
  • werkboek Loopbaanbegeleiding
  • zes individuele coachsessies
  • aanvullende online begeleiding

Hierin krijg je helder wat jouw kwaliteiten en talenten zijn, wie je bent, wat jou drijft en waar je energie van krijgt. Met als resultaat dat je een bewuste keuze kunt maken voor je loopbaan of studie.


Mogelijke aanvullingen op het coachtraject

In dit coachtraject kan aanvullend gebruik worden gemaakt van de persoonlijkheidsvragenlijst van MBTI®.


Een eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend

Ben je op zoek naar een loopbaancoach en wil je weten of er een klik is tussen jou en de coach? Aarzel dan niet en maak nu direct online een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

GRATIS KENNISMAKING