coaching coach trainer

Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Coaching voor jezelf

Zo kort als mogelijk, zo lang als nodig

Samen met een loopbaancoach of personal coach van MindZ werk je doelgericht aan de door jou gewenste verandering in je werk of privésituatie. Geen eindeloze en ellenlange sessies, maar effectieve en resultaatgerichte coachtrajecten. Ieder mens is uniek, dus inhoudelijk is ieder coachtraject maatwerk. Het wordt afgestemd op jou, jouw specifieke situatie en jouw doelstellingen.


Loopbaancoaching

De loopbaancoach begeleidt volwassenen en studenten op het gebied van professionele ontwikkeling, zoals loopbaanbegeleiding en studiekeuze. Dit doen we door inzicht te krijgen in je persoonlijkheid, je drijfveren en je kwaliteiten en talenten. En door te leren hoe je deze effectief kunt inzetten in je huidige werk, bij het zoeken naar een nieuwe baan, of bij het kiezen van een passende studie. Zodat je het optimale uit jezelf haalt en met energie én plezier werkt en studeert.

Meer over Loopbaancoaching

Personal coaching

Met de personal coach werk je doelgericht aan jouw persoonlijke groei. Je wordt uitgedaagd en aangezet tot nadenken, het vinden van antwoorden op je vragen en het realiseren van een blijvende verandering. Waar loop je op dit moment precies tegenaan, waar sta je nu en waar wil je naartoe, en wat zijn de stappen die je daartussen moet zetten. Zo werk je samen met de coach doelgericht aan een positieve verandering in je leven en maakt het je sterker en weerbaarder voor de toekomst.

Meer over Personal coaching


Een eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend

Spreekt de werkwijze van MindZ Coaching & Loopbaanbegeleiding je aan en wil je weten of er een klik is tussen jou en de coach? Aarzel dan niet en maak nu direct online een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gratis kennismaking