Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Coaching bij stress en burn-out

Ben ik overspannen of burn-out?

possible
Ik ben altijd moe en heb weinig energie. Ik heb last van spanning en stress. Ik heb een slechte werk-privé balans. Ik wil beter leren omgaan met de druk(te) en stress in mijn werk en privéleven. Ik vergeet dingen en maak fouten. Ik kan me slecht concentreren. Ik heb geen fut meer om leuke dingen te doen. Ik ben bang dat ik overspannen of burn-out ben of word.

Herkenbaar? Doe er iets aan! Hoe? Door deze lastige situatie samen met een erkende stresscoach te onderzoeken en aan te pakken. Samen werken we stap voor stap aan je herstel; eerst fysiek en daarna mentaal. Met als doel om te herstellen, een juiste balans tussen inspanning en ontspanning te (her)vinden. Met als resultaat dat je zowel op je werk als in je privéleven weer lekker kunt functioneren.

Hoe ontstaat burn-out?


Stress & burn-out coaching: bewezen effectief

Bij het begeleiden van mensen met klachten op het gebied van stress, werkdruk, overspanning en burn-out werkt MindZ Coaching met de CSR® methode. De CSR-methode (CSR staat voor Chronische Stress Reversal) is de wetenschappelijk onderbouwde en bewezen effectieve methode voor stresscoaching van het CSR Centrum stress & burn-out coaching. Die gaat ervan uit dat langdurige stress je lichaam ontregelt. Als je heel lang roofbouw pleegt en niet meer vanzelf herstelt, raak je burn-out. Wil je van een burn-out herstellen, dan zul je moeten beginnen met het stoppen van de fysieke ontregeling en weer (leren) ontspannen. Daarna werk je stap voor stap verder aan een duurzaam herstel door inzicht en gezond zelfmanagement. Met andere woorden: eerst moet je lijf weer op de rit, daarna volgt de rest.

Hoe ziet een coachtraject er uit

Een coachtraject voor stress & burn-out coaching met de CSR-aanpak bestaat uit:

  • een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • invullen van een (online) startvragenlijst
  • een psychofysiologische meting (optioneel)
  • een uitgebreide intake (twee gesprekken)
  • een persoonlijk plan van aanpak op maat
  • vijf tot tien individuele coachsessies
  • aanvullende online begeleiding
  • begeleiding bij re-integratie (optioneel)
  • tussentijdse en eindevaluatie

Een eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend

Ben je op zoek naar begeleiding bij stress, overspanning of burn-out en wil je weten of er een klik is tussen jou en de coach? Aarzel dan niet en maak nu direct online een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

GRATIS KENNISMAKING

Menu Title