afspraak plannen

Elke verandering begint met de eerste stap. Zet 'm nu!

Online afspraak maken

Via onderstaande planner kun je snel en eenvoudig online een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek voor de locaties Enkhuizen, Hoorn, Zaandam, Landsmeer en Amsterdam.

Kun je geen geschikt moment vinden, of wil je een afspraak maken op een andere locatie, vul dan het contactformulier in. We nemen daarna contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

In verband met de Corona-maatregelen vinden alle kennismakingsgesprekken en coachsessies op dit moment telefonisch of via videobellen plaats. Als je voor een afspraak met videobellen kiest, krijg je ongeveer een dag voor je afspraak een mail met uitleg welke stappen nodig zijn voor het videobellen via Zoom. Dit kan zowel op een laptop/computer als een tablet of smartphone.

Als de maatregelen op enig moment versoepeld worden, kunnen afspraken indien gewenst ook weer face to face plaatsvinden op één van onze coachlocaties.

Update 15/5: vanaf maandag 18 mei 2020 is de praktijk van MindZ Coaching in Enkhuizen weer geopend voor individuele coachgesprekken.

Direct zelf online een afspraak maken

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin